Shizzlefris, bijzondere, kruidige en natuurlijke frisdranken

Een lekkere frisdrank, geen kunstmatige toevoegingen, wel veel smaak.

De geschiedenis van Shizzlefris

Jarenlang heb ik gewerkt in restaurantkeukens. Toen ik op een dag mijn met munt overwoekerde tuin wilde opruimen kwam ik op het idee om met die enorme lading verse munt een limonadesiroop te maken. Ik gaf de siroop weg. Aan vrienden, aan caf├ęs. En al snel wilden ze meer!

Niet veel later stond ik op festivals en markten met siropen van verschillende bloemen, kruiden en theesoorten. Ik plukte vlierbloesem en ontmoette mensen die met een nostalgische blik herinneringen ophaalden aan moeders en oma’s vlierbloesemlimonade.

De gruwel van grote bedrijven.

Met onze ogen open leveren wij ons uit aan multinationals. Ze maken ons wijs dat het geluk zit in de eenheidsworst die ze verkopen en hebben door hun succes budget om de consument te hersenspoelen. Gelukkig zien we nu ook een groeiend aantal microproducenten die in diverse branches de kop op steken. Het geeft ons een alternatief en de mogelijkheid te ontsnappen aan de grote bedrijven. Door te kiezen voor producten van lokale producenten zorg je er voor dat jouw geld in de lokale economie blijft in plaats van dat dit weg stroomt richting aandeelhouders.

Lokaal

Shizzlefris produceert op ambachtelijke wijze in Haarlem en wij focussen ons op de lokale markt. Op ons etiket prijkt een afbeelding van het standbeeld van Laurens Janszoon Coster. Een beeld wat bijna iedereen in Haarlem zal herkennen. Door lokaal te werken en door bijvoorbeeld lokaal geplukte vlierbloesem te gebruiken bieden we horecazaken een kans zich te onderscheiden. Shizzlefris is een mooi product met een goed verhaal waar je je klanten mee zult verrassen.

 

 

Een Mazahua in Mexico:
Een Nigerijnse Touareq:
Bedrijfsgegevens

Shizzlefris is een product van Fairly Liquide

Plataanstraat 75
2022 SC Haarlem

Contactgegevens

BTW 11.77.89.148B02
KvK 50435019

Tel. 06-42090700
Mail fris@shizzlefris.nl